De garage in Dronten knapt uw auto op!

Een auto is tegenwoordig niet te missen. Hij brengt u overal naar toe. Het is daarom belangrijk dat uw auto goede zorg krijgt. Uw auto blijft immers een voertuig dat af en toe goed nagekeken moet worden. Dat kunt u laten doen bij onze garage in Dronten, King Autoservice!

De naam is niet voor niets

Onze naam verraadt het al een beetje, wij zijn koning met auto’s. Wij beschikken over de beste kennis en de nieuwste apparatuur. Hiermee kunnen wij vrijwel ieder probleem aan uw auto oplossen. Zo hebben wij bijvoorbeeld uitleesapparatuur in onze garage, die vrijwel iedere storing of probleem in uw auto kan vinden. Wij staan voor snelheid en kwaliteit. Aangezien een auto voor veel mensen belangrijk is moet deze snel klaar zijn voor gebruik. Daarnaast moet de reparatie uw auto ook daadwerkelijk vooruit helpen. Wij streven ernaar uw auto zo snel mogelijk klaar te hebben met een topkwaliteit.

Garage Dronten

Wat doen wij?

Wij verrichten vrijwel iedere reparatie aan uw auto. Daarnaast kunnen wij ook de APK keuring voor u verrichten. Of u nu een kleine of een grote reparatie nodig heeft, wij kunnen het voor u uitvoeren. Bent u van plan iets te veranderen aan uw auto maar heeft u vragen? Dan kunt u ook gerust een keertje langskomen bij onze garage in Dronten. Wij kunnen u alle informatie en eventueel een prijsopgave geven van wat u aan uw auto wilt laten doen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij zijn gelegen in Dronten, op het adres De Gouwe 16. We zijn ook makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, ook wanneer u niet uit Dronten komt kunt u ons erg simpel bereiken.

   Contact

Powered by RealGen