Uw auto weer als nieuw bij de autogarage nabij Lelystad

Een auto is een belangrijk vervoersmiddel dat sinds zijn ontstaan een enorme opmars heeft gemaakt. Voor veel mensen is hun auto dan ook erg belangrijk. Helaas kan het soms zo zijn dat uw auto nagekeken of gerepareerd moet worden. Dan wilt u natuurlijk wel dat dit bij een goede, professionele autogarage gebeurt. Bij ons bijvoorbeeld, in onze autogarage in Lelystad.

Omdat wij weten dat uw auto zo belangrijk voor u is, streven wij ernaar uw auto zo snel mogelijk weer bij u af te kunnen leveren. Wij hebben al jarenlange ervaring in het repareren en keuren van auto’s, de meeste reparaties kunnen wij dus ook snel uitvoeren. Onze werkplaats beschikt namelijk over de modernste apparatuur, waarmee wij uw auto snel kunnen uitlezen. Zo kunt u weer snel de weg op en genieten van uw auto. 

 Autogarage LelystadAPK keuring

Iedere auto moet er een keer in de zoveel tijd een keer aan geloven, de APK keuring. Veel mensen vinden het niet erg leuk om hun auto te laten keuren, gelijk hebben ze. Sommige garages proberen een slaatje te slaan uit de keuringen en voeren dure reparaties uit die deze mensen dan veel geld kosten. Wij doen dit niet. Wij proberen altijd goed te overleggen met u, de klant. Wanneer er iets gerepareerd moet worden aan uw auto proberen wij dit altijd met u te overleggen, zodat wanneer u de auto weer op komt halen u niet voor een onverwachts kostenplaatje komt te staan.

Onze autogarage is erg centraal gelegen nabij Lelystad en ook makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op!

   Contact

 

 

 

 

Powered by RealGen