Autogarage in Dronten

Het is vaak lastig om een goede garage te vinden om uw auto heen te brengen. Niet iedere garage is even betrouwbaar en niet iedere garage levert even goed werk. Het is dus belangrijk dat u een goede garage vindt die ook nog eens kwalitatief goed werk levert, het liefst natuurlijk ook voor een schappelijke prijs. Daarom kunt u terecht bij onze autogarage te Dronten!

Wat wij doen

Wij zijn een autogarage in Dronten en voeren reparaties uit aan auto’s. Dit zijn zowel grote als kleine reparaties. Ook de bekende APK keuring kunnen wij voor u uitvoeren. Wij kunnen vrijwel ieder probleem aan uw auto oplossen. Wij bestaan al meer dan vijf jaar en beschikken dus over genoeg ervaring.

Autogarage DrontenWaarom King Autoservice?

Wij zijn een kleinschalige autogarage gelegen in Dronten. Wij zijn erg centraal gelegen en ook vanaf andere plekken gemakkelijk te bereiken. Ook als u niet uit Dronten komt kunt u dus makkelijk naar ons toekomen. Doordat wij zo kleinschalig zijn zullen wij uw auto ook meer aandacht geven. Wij behandelen uw auto met zorg en zorgen er ook voor dat de problemen aan uw auto opgelost worden. Hoe wij dat doen? Met de nieuwste apparatuur natuurlijk. Wij beschikken over zogenaamde ”uitleesapparatuur”, dit is apparatuur die verschillende problemen in auto’s kan opsporen, dit in vrijwel ieder type auto. Dit is handig voor zowel u als voor ons. Wij kunnen sneller uw auto opknappen en u bent minder geld kwijt in vergelijking met andere garages, omdat wij niet dagenlang de problemen bij uw auto hoeven te zoeken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom een keer langs in onze autogarage in Dronten. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer op de website.

   Contact

Powered by RealGen